Dijital Medya Ajansı Ne İş Yapar?



Dijital Medya Ajansı Hangi Alanlarda Hizmet Verir?

SEM – Search Engine Marketing – Arama Motoru Pazarlaması

Facebook ve Instagram Reklam Yönetimi

Web tasarım

Google Analytics (Site trafik analizi)

Performans Raporları

Sosyal Medya Yönetimi

SEO – Search Engine Optimisation – Arama Motoru Optimizasyonu

İçerik Pazarlaması (Content Marketing)


Bizlerle çalışmayı düşünüyorsanız bu hizmetlerin tamamını rahatlıkla alabilirsiniz. Dijital pazarlamanın olmazsa olmazı olan bu hizmetleri almak için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacak

Yazılım Geliştirme Hizmeti

Firmamız tarafından sunulan hizmetlerin ilk sırasında yazılım geliştirme yer alır. Bu hizmetimiz kendi içerisinde birçok farklı dala ayrılır. Web tasarım ve web sitesi için gerekli tüm adımların atılması bu hizmetin ilk aşamasını oluşturmaktadır.

Yazılım kavramı birçok farklı ürünü içerisinde barındırmaktadır. Web sitesine sahip olduktan sonra sitenin içerisinde e-ticaret yazılımına ihtiyacınız olur. Ödeme ve kargo yazılımları ile birlikte ürünlerini rahatlıkla dünyanın her noktasına satabilirsiniz.

Pazarlama ajanslarının sunduğu yazılım geliştirme hizmetinin en önemli aşamalarından bir tanesi de mobil pazarlamadır. Markanızın mobil dünyada da var olması gerekirken bunun için mobil yazılımların tasarlanması ve üretimi firmamız tarafından sunulan hizmetler arasında yer almaktadır.

Optimizasyon Hizmeti

Dijital dünya ile içli dışlı olmayan kişiler için optimizasyon kelimesi çok büyük anlamlar ifade etmeyebilir. Ancak markanızın ülke çapında bilinen kurumsal bir yapıya kavuşmasını istiyorsanız optimizasyon çalışmalarına ihtiyacınız olacaktır.

SEO çalışmaları olarak da isimlendirilen bu işlemler ile birlikte web siteniz arama motorlarında her zaman üst sıralarda yer alacaktır. İnternet kullanıcılarının tamamına yakını alacakları hizmeti ya da ürünü arama motorlarından aradığı için bu işlemler markanızın hızlı bir biçimde gelişmesine katkı sağlar.

Dijital pazarlama stratejisi içerisinde çok önemli bir yere sahip olan arama motoru optimizasyonu firmamız tarafından kusursuz bir şekilde uygulanabilmektedir.

Reklam Yönetimi Hizmeti

Markalar onlarca yıldır reklamcılık faaliyetlerine büyük bütçeler ayırmaktadır. Herkes tarafından bilinen markalar bunu düzenli olarak yayınlanan reklamlarına borçlu olur. Markanızın da büyümesi ve herkes tarafından bilinen bir yapıya kavuşması için reklamcılık faaliyetlerini aktif olarak gerçekleştirmesi gerekir.

Reklamcılık faaliyetlerinin her zaman değişen dünyaya ayak uydurması gerekir. Bu yüzden de artık reklam adı altında gerçekleştirilen işlemlerin büyük bir kısmı dijital dünyada karşımıza çıkar. Firmamız gibi profesyonel reklam ajanslarından alabileceğiniz özel reklam hizmetleri ile marka bilinirliği en üst düzeye çıkacak ve kısa sürede satışlarınız yükselmeye başlayacaktır.

Reklamlarda markanın hedef kitlesini etkilemek ana amaçlar arasında yer alır. Dijital dünyada kullanıcıların girdiği veriler bizlere hedef kitlenin rahatlıkla belirlenmesini ve etkilemek adına adımlar atılmasını sağlamaktadır.

İçerik Pazarlama Hizmeti

Dijital dünyada yol haritası çizilirken hazırlanması gereken içeriklerin tamamı belirlenmektedir. Kullanışlı bir web sitesine sahip olmanız için kaliteli içeriklerin, doğru bir şekilde kullanılması gerekmektedir.

Web sitenizde yer alan ürünlerin açıklamaları, sunduğunuz hizmetler hakkında bilgiler ya da hizmet verdiğiniz sektöre ait blog yazıları bu hizmetimiz doğrultusunda hazırlanmaktadır. Ürün ya da hizmetleriniz hakkında gerçekleştirilen araştırmalar sonrasında özgün ve kaliteli içerikler hazırlanacak ve web sitenizdeki yerini alacaktır.

Markanızın hedef kitlesine hitap ederken kullanacağı dil markanızın kimliğinde önemli bir yere sahiptir. Resmi ya da samimi bir dil kullanımına göre hedef kitlenizin markanıza bakış açısı da değişir. Bu önemli etmenler düşünüldüğünde firmamızdan bu hizmeti almanız en doğru tercih olacaktır.

Sosyal Medya Yönetimi Hizmeti

İnternet kullanıcılarının büyük bir kısmı sosyal medyayı aktif olarak kullanmakta. Instagram, Facebook, Twitter ya da Youtube gibi sosyal medya platformlarının milyarlarca kullanıcısı bulunuyor. Kullanıcılarının büyük bir kısmı her gün bu platformlara giriş yapmayı tercih ettiğinden bu platformalar markalar için de son derece önemli.

Markanızın sosyal medya profillerinin oluşturulması, bu profillerin her yönüyle yönetilmesi gerekmektedir. Sosyal medya yönetimi hizmetimiz gerekli tüm adımları sizler adına atar. Profil resminizin oluşturulmasından düzenli paylaşımların yapılmasına, paylaşımlara gelen yorumların cevaplanmasından rakip analizine kadar sosyal medyada ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetler firmamız tarafından verilecektir.


0 Yorumlar

En yeni