DISPLAY ADVERTISING


Görüntülü Reklam

CIFTCI.XYZ ziyaretçileri teşvik etmek için tasarlanmış görüntü kampanyaları tasarlar, geliştirir ve uygular.

Özel Bir Çevrimiçi Görüntülü Kampanya Stratejisi Geliştirin

Yıllar süren çevrimiçi pazarlama deneyiminden yola çıkarak genel pazarlama karışımınıza uygun ve entegre bir çevrimiçi pazarlama stratejisi geliştiriyoruz. Kampanya hedeflerine ulaşmak ve nihayetinde istenen eyleme yönelik yeni müşterileri yönlendirmek için tasarlanmış kapsamlı bir kampanya sunuyoruz.

Doğru Hedefleme Karışımını Seçin

Etkili bir görüntülü kampanyada, doğru hedefleme karışımını seçmek çok önemlidir. Çeşitli kampanya hedeflerinizle doğru hedef kitle karışımını içeren medya planları geliştiriyoruz. Bunlar:
Demografik hedefleme
Konu ve İlgi alanı hedeflemesi
Davranışsal hedefleme
Site Yerleşimleri
Yeniden Hedefleme
Benzer Kitleler
Müşteri segmentasyonu

Yaratıcı Geliştirme ve Mesajlaşmayı Yönet

Görüntülü reklam kampanyasından kaliteli trafik çekmenin anahtarı, hedef kitlenize hitap eden çekici bir reklam öğesi oluşturmaktır. Konseptden lansmana kadar markanızı ve KPI'larınızı göz önünde bulundurarak birden fazla ağda kullanılabilir envanteri en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış yaratıcı varlıklar sağlıyoruz.

Yerleşimleri Optimize Et

Teknik ve pazarlama uzmanlığının birleşimiyle hedef kitleniz ve KPI'larınızla en iyi şekilde eşleşen yerleşimleri seçiyoruz. İzlemeyi kurmaktan ağ tanıtım olanaklarından yararlanmaya kadar, müşteriler için geniş bir yayıncı kitlesine kanal olarak hizmet veriyoruz.

Raporlama ve Analiz

Yönettiğimiz tüm kanallarda olduğu gibi, görüntülü reklam kampanyalarınızın birçok yönü hakkında tam raporlama ve analiz sunuyoruz. Raporlamamız müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilmiştir. Özellikle, görüntülü reklamcılığın tüm değerinin diğer kanallar üzerindeki etkilerine dayanarak gerçekleştiğini bilerek, kanallar arası raporlama ve özelliklerden yararlanıyoruz.

Video Reklamcılığı

Video Reklamcılık, reklamverenlerin potansiyel müşterilerle olan ilişkilerini önemli ölçüde değiştirdi. Etkilenen tüketicilerin geniş kitlelerini kullanma potansiyelini tanıyor ve diğer kanallardaki diğer pazarlama çabalarına tamamen entegre olan müşteriler için YouTube kampanyaları geliştiriyoruz. Ayrıca, kampanyaların hedeflerini maliyet etkin bir şekilde yerine getirmelerini sağlamak için bu kanal için KPI'lar oluşturmalarına yardımcı olmak için müşterilerle birlikte çalışıyoruz.

0 Yorumlar