SOCIAL MEDIA MARKETING

Sohbete katıl

Bugünün tüketicileri, sizi bir organizasyon olarak tanımak için mağazanızın geçmişini görmek istiyor ve bunu yapmak için sosyal medyaya güveniyorlar. İşyerinde, evde ve cep telefonlarında sosyal medyaya erişiyorlar. Hangi açıdan bakarsanız bakın, sosyal medya, insanların dünyalarıyla nasıl etkileşimde bulunduklarında rol oynar. Hiçbir şirket sosyal medyaya katılmak için çok büyük veya küçük değildir. Önemli olan, hedef kitlenize en sevdikleri medya kanalları üzerinden bağlanmak için çaba göstermenizdir. Sosyal medya uzmanlarından oluşan ekibimizin yardımıyla, işinizi yönlendiren izleyicilerle devam eden ve etkileşimli bu sohbete katılabilirsiniz. Anlamlı bir izleme, müşteri hizmetleri etkileşimi, marka oluşturma, müşteri kazanımı, müşteriyi elde tutma ve daha fazlasını bir araya getirerek, hedef tabanınızı kendi alanlarına etkili bir şekilde bağlayabilirsiniz.

Mevcut Sosyal Medya Stratejileriniz

Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest, Instagram… sosyal medya etkileşimindeki seçenekler her gün değişiyor ve her türlü iş için ayak uydurmak çok zor olabilir. Bu yüzden daima mevcut sosyal medya stratejilerinize bakıp oradan adım adım bir plan oluşturan kişiselleştirilmiş bir değerlendirme ile başlıyoruz.

Sizin İçin Çalışan Sosyal Medya

Sosyal medya herkese uyan tek bir pazarlama çözümü olmadığından, şirketiniz akılda tutularak bir sosyal medya kampanyası oluşturmak önemlidir. Çalışanlarınızı tüm çevrimiçi etkileşimlerinizle başa çıkacak şekilde eğitmemizi veya sizin için sosyal medya hesaplarını yönetmemizi ve korumamızı istiyor olsanız da, bütçenize ve hedeflerinize uygun bir çözüm oluşturmak için donanımlıyız.

Ücretli ve Kazanılmış Sosyal Medya

Tüketicilerinize nasıl ulaşmak istediğinizi dikkatli bir şekilde inceliyoruz. Sosyal pazarlama (ücretli medya), çevrimiçi olarak nerede ve nasıl görüntülendiğini kontrol etmenize olanak tanır; bu da markanızı istediğiniz şekilde kullanma şansını verir. Reklam alanları, ücretli arama yanıtları ve sponsorluklar aracılığıyla, en çok bulunmak istediğiniz sosyal ağlarda bilinen bir varlık olabilirsiniz. Sosyal medya (kazanılmış medya) kontrolün bir kısmını elinden alıyor ve müşterilerinizin ellerine veriyor. Bizim işimiz, halkı popüler Twitter hesapları, viral YouTube videoları veya başarılı bir Facebook kampanyası yoluyla ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında heyecanlandırmaktır. Doğru stratejiyle, siz ve izleyicileriniz, şirketinizle ilgili güven duymak, hızlı tepkiler vermek ve kalıcı izlenimler oluşturmak için ortak bir kelime ortaya koyuyor.

Görünür Sonuçları Olan Sosyal Medya

Herhangi bir pazarlama kampanyasında olduğu gibi, sosyal medya da sonuçları ölçme yeteneğiniz kadar etkilidir. Bu nedenle herhangi bir kampanyaya odaklanmamız, ölçülebilir performans ve niteliklendirme sonuçları sağlamaktır. Yalnızca çevrimiçi trafiğinizi artırmakla kalmayıp, aynı zamanda şirketinizle gerçek anlamda ilgilenen yüksek satışların, daha etkin girişimlerin ve ziyaretçilerin keyfini çıkarmanızı istiyoruz.

Süren Sosyal Medya

Sosyal medya kimsenin tahmin edemediği, kararsız, değişken bir şey. Hepsinin üstünde kalmak, düzenli içerik güncellemeleri ve etkileşim gerektirir. Neyse ki, sosyal medya çok çalışmak zorunda değil. Hesap senkronizasyonu ve stratejik içerik sayesinde sosyal medya sürecinizi kolaylaştırmak için birlikte çalışıyoruz.

0 Yorumlar