SEM


Search Engine Marketing

Arama motoru pazarlaması, reklam verenlerin potansiyel müşterilerle olan ilişkilerini önemli ölçüde değiştirdi. Kanal daha rekabetçi hale geldikçe, etkili arama pazarlaması zaman, kaynak ve deneyim gerektirir. Doğrudan pazarlama zekası, teknik bilgi birikimi ve doğru uygulamalar arama pazarlaması kampanyalarınızı en üst düzeye çıkarmak için esastır. Biz ücretli arama pazarlamanızın başarısını en üst düzeye çıkarmak için gereken kampanya verimliliğini sağlıyoruz.
Pazarlamacılar, çoğu zaman arama pazarlamacılığı kampanyalarını büyütme fırsatlarını kaçırmaktadır; çünkü kârlı bir arama pazarlamacılığı kampanyasını düzgün bir şekilde yürütmek için yeterli kaynak veya dahili uzmanlık yoktur. Yıllarca süren arama pazarlaması deneyiminden elde edilen bilgileri sektörler genelinde paylaşan uygun fiyatlı dış kaynaklı bir çözümle arama pazarlaması uzmanlığıyla birleştiriyoruz. Ekibimiz, iç pazarlama ekibinizin bir parçası gibi hissedecektir. Ekibimizin birçok üyesi müşteri tarafında zaman geçirdi ve karşılaştığınız zorlukları anladı. Ekibinizin entegre bir uzantısı olarak, hedeflerinizi paylaşacak ve başarılarınızı birlikte kutlayacağız.
Ek olarak, bizimle ortaklık, arama motorlarıyla yakın ilişkilerden yararlanmanıza olanak sağlar. Bu ilişkiler piyasada bulunan en iyi hizmetleri herhangi bir anda almanızı sağlar.
Ekibimiz, genel kampanya başarısını en üst düzeye çıkarmak için akışkan ayarlarındaki kanallar arasındaki bütçeleri yönetme konusunda deneyimlidir. Bu çeviklik, başka ajans ortakları olan müşterilerle çalışmayı da kapsar; CIFTCI.XYZ bunu birçok kez başarıyla yönetti.
Aşağıdakiler arama yönetimine kapsamlı bir yaklaşım sunar:

Kampanya Stratejisi

Doğrudan ve marka pazarlama kanalı olarak, ücretli arama pazarlaması başarılı olmak için iyi planlanmış kampanyalar gerektirir. Biz müşteri hedeflerine ulaşmak için tasarlanmış ücretli bir arama stratejisi geliştiriyoruz.

Kampanya Yapısı Geliştirme

Bir arama pazarlaması kampanyasının en sık gözden kaçan yönlerinden biri, kampanyanın nasıl yapılandırıldığıdır. Etkili bir arama kampanyası, açıkça kategorize edilmiş anahtar kelimeler ve dönüşüm sağlama olasılığı yüksek olan aramaları hedefleyen reklam metnini içeren bir organizasyon yapısı gerektirir. Biz her müşterinin sitesi için teklife özel olarak kanıtlanmış kampanya organizasyon metodolojilerini kullanıyoruz.

Anahtar Kelime Geliştirme Çözümü

Uygun anahtar kelimelerle başlamak, iyi yönetilen ücretli bir arama kampanyası için önemlidir. Hedefli anahtar kelimeler geliştirmek, ücretli bir arama kampanyası başlatmanın en çok zaman alan kısmı olabilir. Anahtar kelime oluşturma işlemimiz, müşterilerimiz için anlamlı olan kapsamlı anahtar kelime listeleri oluşturmak için anahtar kelime derleme teknolojisindeki en son teknolojiyi kullanır. “Doğru kelimeler” olarak adlandırdığımız teknoloji, ekibimizin haftalar yerine günler içinde kapsamlı anahtar kelime listeleri geliştirmesine olanak tanıyor.
“Doğru kelimeler” kullanarak, anahtar kelime geliştirme ekibimiz, bir reklamveren site metni, popüler anahtar kelime oluşturma araçları, arama motoru verileri, tematik siteler, ürün veritabanları ve diğer çeşitli kaynakların bir kombinasyonunu kullanarak eksiksiz anahtar kelime listeleri oluşturur. Tüm önemli arama motoru anahtar kelime kaynaklarından yararlanan “Doğru kelimeler”, yeni bir kampanya başlatırken daha iyi planlama ve tahmin olanağı sağlayan arama tahminleri sunar.

Kampanya yönetimi

İyi yönetilen ücretli bir arama pazarlaması programını oluşturan birçok bileşen vardır. CIFTCI.XYZ, metin reklam reklamlarının geliştirilmesi, teklif yönetimi / izleme / optimizasyon, açılış sayfası seçimi, yaratıcı test / optimizasyon, uygulama izleme yönetimi ve bütçe yönetimi dahil olmak üzere müşterilerimizin programlarının stratejisini ve uygulanmasını sağlar. Arama pazarlamacılığı uzmanlarımız, tüm müşterilerimize kanıtlanmış arama pazarlaması teknikleri ve stratejilerinde en iyisini sunan, her ölçekteki kampanyalarla ilgili deneyime sahiptir.

Raporlama / Analiz

Arama pazarlamasının etkisine dair bilgi, etkili arama pazarlaması kararları alınmasına yardımcı olur. Biz özellikle arama pazarlaması için tasarlanmış gelişmiş raporlama ve analitik hizmetleri sunuyoruz.

0 Yorumlar